werkwijze

Indien advies en/of begeleiding van Zie mijn talent gewenst is, maak ik een vrijblijvende afspraak met u voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar, bespreken we de hulpvraag die er is en wat Zie mijn talent mogelijk kan betekenen. Indien u na het intakegesprek positief bent over de inzet van Zie mijn talent, zal een offerte op maat worden opgesteld.

Aangezien iedere hulpvraag anders is, is het lastig te omschrijven hoe een traject eruit zal gaan zien. Mogelijk wordt er eerst kennisgemaakt met het kind of wordt er eerst contact opgenomen met bijvoorbeeld de school. Een handelingsplan wordt opgesteld nadat alle nodige informatie bekend is. Indien het een presentatie betreft, zal er een afspraak gemaakt worden om de inhoud van de presentatie en de wensen daaromheen door te nemen. Zie mijn talent levert maatwerk en verwerkt dit in de offerte die wordt opgesteld.

  • Zie mijn talent hanteert een uurtarief van €79,- incl. btw (21%) per uur.
  • De diensten van Zie mijn talent vallen niet onder vergoeding vanuit de basiszorgverzekering. Bij uw zorgverzekeraar kunt u navraag doen of de ondersteuning mogelijk vergoed wordt vanuit uw aanvullende verzekering. Indien dit niet het geval is, kunt u wellicht gebruik maken van belastingaftrek.
  • Mogelijkheden tot betaling zijn bespreekbaar.
  • Gemaakte afspraken dienen telefonisch minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd. Annuleringen op kortere termijn worden in rekening gebracht.